Raambekleding assortiment

Er bestaan diverse soorten raambekleding. Alle raambekleding heeft een praktisch doel, maar zeker ook een decoratief doel. Onze collectie biedt veel mogelijkheden qua uitvoering, motieven en kleuren. 

jaloezieën

Wij bieden diverse jaloezieën aan. De horizontale lijnen zorgen voor een wijds effect en bieden mogelijkheden om te spelen met de lichtinval en privacy. U kunt kiezen voor een bijpassende of juist contrasterende ladderend of adderkoord, net wat u wilt. Alle jaloezieën zijn er in diverse breedtes te verkrijgen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn er in heel veel verschillende varianten en vrijwel alle gordijnstoffen zijn ook te gebruiken als overgordijnen. Perfect voor verschillende stijlen in elk interieur. Naast een diversiteit aan kleuren is er ook keuze uit talloze motieven. Maar denk zeker ook aan transparantie en hoeveel licht het vouwgordijn door moet laten. De vouwgordijnen zijn t bestellen zonder baleinen, maar ook met baleinen voor een strak en modern uiterlijk.

Duo rolgordijnen

Rolgordijnen hebben een strakke en moderne uitstraling. Ze zijn te bestellen in zeer verschillende kleuren. Naast kleur is ook de mate van transparantie een keuze. Ook zijn er screens en brandvertragende kwaliteiten te bestellen. Wist u dat er ook uitvoeringen speciaal voor kiepramen zijn? En tenslotte diverse montageopties. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Plisse duetten

Plisse duetten zijn een soort van gevouwen stof van heel licht materiaal. Hierdoor zijn ze heel makkelijk te bedienen. Ze worden doorgaans heel sfeervol en decoratief bevonden. Plisse duetten zijn er in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende kwaliteiten. Ze geven de mogelijkheid om geen inkijk te hebben, maar wel naar buiten te kunnen kijken. Plisse duetten zijn een ideale oplossing voor serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en andere speciale vormen of maten. Een groot voordeel is de isolerende werking, waardoor in de zomer je huis koeler blijft en in de winter lekker warm.

Lamellen

Lamellen worden ook wel verticale jaloezieën genoemd. Ideale decoratie voor een grote raampartij. Ze geven ramen optisch meer lengte en brengen hoogte in uw kantoor of huis. Ook zijn lamellen ideaal voor ramen met een afwijkende vorm. Denk daarbij aan ronde ramen of bijvoorbeeld ramen met een schuine kant. Lamellen zijn er in diverse kwaliteiten stof, aluminium en kunststof (PVC).